~How To Get VIP Passkey ~

HOW TO BECOME VIP
Cuma perlu emelkan kepada SD
gambar @ video
yang boleh SD muatkan di blog ini.
Thats simple right..!

..Minimum 5 keping picture..

Emel kan Pic dan Video ke simboy69@gmail.com
atau


Korang yang SHARING
akan SD listkan sebagai
VIP MEMBER

Jom Sembang-Sembang

Wednesday, June 12, 2013

Berkurun, Bersawang, Bertahun kot..

Hyee guyss...
Salam sihat.. salam sume lahh yang mana nak ucap salam uh..
oppss, ada lagi ke yang masih menatap blog SD nih..??
bertahun SD x hapdate..
SD terlalu bezi uollss..
dengan projek usaha sama lagi..
ahakss..
anyway.. SD is back.. 
but, SD xde lak terima bahan2 baekk punyerr yang nk share kan..
SD cilopp mana2 dulu ekk.. 
ekekeke..

new post will coming soon... :p

Sunday, May 20, 2012

Open Post 005

Hi korang..
Jom layan pic-2 dari penatap SD..


CHECK PASSKEY DI RUANGAN COMMENT @ RESPON PENATAP

_ _ _ _ _ _ _ _

Click 'Show' To Open



~ Koleksi Dari Penatap ~

Saturday, May 19, 2012

Suck It..!!

Jom layan Bidio plak..
 asyik gambar je kann..

video

ada yang rasa melancap tak..?
ekeke

Friday, April 27, 2012

CockZilla..!!

Tidak mustahil untuk dapat hotdog bersaiz 

COCKZILLA..!!

ada sesape tahu cara nye? boleh la share kat sini..


Passkey tengok dalam komen @ Respon Penatap

_ _ _ _ _



Click 'Show' To Open

Friday, April 20, 2012

Open Post 004

Semakin meriah blog SD
yang tidak seberapa ni..


Masih ada yang belum ketahui passkey
post ini..? 
check dalam ruangan Respond Penatap @ Comment


_ _ _ _ _ _ _



Click 'Show' To Open



Tuesday, April 17, 2012

Follower 006

Come here VIP Member
SD suka tengok hotdog ni..
Mana ada nih..?? Sila contact SD ASAP..
hahahaha


Cepat contact SD yerr... 
Rasa macam nak try plak..
hehehe



CLICK 'Show' TO OPEN

ada beberapa VIP Member yang SD
terdelete emel dia
Harap emel SD semula ek..

Body Slim

Jom tatap ini plak..
ada soalan dalam tu
SILA JAWAB
okeyy..!!


Untuk post ini.. PASSKEY ada dalam komen..



Click 'Show' To Open

PASSKEY RELEASED..!!

Thanks Uolss
SD da dapat pun limit tu


PASSKEY RELEASED..!!
Uolss can check in the comment column @ Respon Penatap
All Passkey will be there..

KECUALI

Post yang berlabel VIP
Post seterusnya akan bermula seperti biasa
Thank you for your support

Monday, April 16, 2012

Open Post 003

Semakin ramai follower nak menatap blog SD yang x seberapa nih.. 
hehehe.. Tima Kasih..
Apakan daya, koleksi tak banyak lagi wat masa ni..
sabor je la yer..


Layan dulu lah yang SD dapat nih..


_ _ _ _




Show


Click 'Show' To Open

Sunday, April 15, 2012

Passkey Release

Dalam masa terdekat ni
SD akan postkan semua 
Passkey untuk open post..
Post yang ber'tag' VIP
masih untuk VIP only..


Sharing Is Charing
jom share kan bersama SD photo-2
itewww..